SEO Optimizacija

 

seo optimizacija

 

TREBATE SEO OPTIMIZACIJU? ONDA STE NA PRAVOME MJESTU!

 

Prvo ćemo vam reći zašto baš nas odabrati, po ćemu smo tako posebni, i što od nas možete očekivati! Zatim možete saznati više o nama, seo optimizaciji, načinu našega rada i puno više u nastavku ovoga teksta!

 

 

CEZAIS - marketing rješenja! MI smo:


1. Vodeći pružatelj seo usluga ne području Republike Hrvatske.

2. Kod nas ne plaćate svaki mjesec za seo optimizaciju, plaćate samo jedanput (jednokratno).

3. Garantiramo vam TOP pozicije, TOP 10 ili TOP 5 prema vašim odabranim ključnim riječima.

4. Zadane pozicije postižemo u vrlo brzom i kratkom vremenu: od 30, 60 ili naj kasnije 90 dana.

5. Garantiramo vam dugotrajno zadržavanje pozicije, i do čak narednih nekoliko godina.

6. Kod nas nema naknadnih plaćanja za održavanje vaše pozicije na tražilicama, jer mi održavamo vaše pozicije!

7. Detaljne statistike, podatke i grafove! Profesionalni pristup uz dugotrajno višegodišnje iskustvo.

8. Nudimo seo optimizaciju i na strane jezike, po želji i potrebi krajnjeg klijenta.

9. Raspolažemo sa velikim znanjem, resursima, programskim rješenjima na području online marketinga.

10. Pratimo svakodnevno trendove, vršimo kontinuirane edukacije i seminare na području seo optimizacije.


 

SEO optimizacija je ključni proces marketinških aktivnosti, programskih rješenja, i konkretnih koraka koje treba poduzeti kako biste osigurali da će vaša web stranica biti visoko pozicionirana na prirodnim rezultatima pretrage poznatih svjetskih tražilica poput google-a na vama bitne ključne riječi i fraze koje povezujete sa svojim poslovanjem i djelatnošću.

Svim našim klijentima nudimo cjelovite usluge SEO optimizacije, „on page“ i „off page“ optimization. Naše SEO aktivnosti su u skladu sa Google-ovim visokim zahtjevima etične seo optimizacije.

Koristimo se raznim profesionalnim alatima sa kojima ćemo pratiti vaš uspjeh i po napretku poduzeti dodatne mjere sa kojima ćemo vas po vama važnim ključnim riječima visoko pozicionirati na prirodnim rezultatima pretrage na poznatim svjetskim tražilicama poput google, yahoo, bing…

Mi ćemo za vas prvo napraviti temeljnu analizu vaše web stranice, tržište potencijalnih kupaca, broj upita i pretraga, isplatljivost optimizacije, izračunati koliko novih kupaca i klijenata možete pridobiti ako izvršite seo optimizaciju na vašim web stranicama, izračun vaše uštede u odnosu sa plaćenim oglašavanjem i puno više...

Želite znati više o seo optimizaciji? Posjetite wikipediju! SEO

 

Utjecaj SEO optimizacije na vaše poslovanje


Prije svega ćemo vam objasniti važnost optimizacije ako u istu još niste upućeni.

Hrvatska broji oko 2,4 milijuna Internet korisnika, kada uzmete u obzir da oko 90% njih informacije traži putem interneta (tražilice poput google-a) uočljivo je da je ovo vrlo primamljiv način promocije. Kao vlasnik web stranice je bitno da imate što više posjetitelja koji će prilikom upisa nekih od vama relevantnih ključnih riječi doći na vašu stranicu ciljanim putem. Jednom kada imate stotine ili tisuće posjetitelja možete svoje usluge i proizvode ponuditi putem interneta. Imate priliku svoje usluge i proizvode onda prezentirati, baš u onom trenutku kada netko iste zapravo i traži. Bitno je biti prisutan u takvim situacijama jer takvi posjeti donose nove klijente i kupce.

Ujedno je bitno napomenuti da vaše tržište kupaca i klijenata više nije lokalno, nego postaje regionalno. Ako imate trgovinu parfema u centru grada i svaki dan vam dolazi oko 50 mušterija od kojih barem polovica nešto kupi svakako da vam se može isplatiti. Ali ako imate web stranicu i vaše parfeme prodajete putem interneta, vaše tržište potencijalnih kupaca sada ne leži samo unutar vašeg grada ili centru grada. Vaše tržište postaje regionalno, tada vaši kupci mogu doći iz cijele Hrvatske i susjednih država!

Zamislite da vam u vašu trgovinu dolaze stotine ako ne i tisuće posjetitelja na web stranicu iz cijele Hrvatske i susjednih država! Automatski imate priliku povećati svoju prodaju putem online poslovanja i doći do mnogo više kupaca izvan svoga grada.

 

A sada zamislite da imate trgovinu u centru grada, a da vam nitko ne dolazi! Nema posjetitelja, nema prodaje! Tako je i na internetu sa web stranicama ili web shopom!

Iz toga razloga se radi SEO optimizacija stranica, sa glavnim primarnim ciljem pozicioniranja vaših internet stranica na što višim mjestima prirodnih rezultata pretrage na tražilicama za vama bitne ključne riječi.

 

 

Koliko košta SEO optimizacija?


Trošak SEO optimizacije ovisi o nekoliko faktora koje ćemo navesti u nastavku. Koliko morate uložiti da bi vaša web stranica bila između TOP 10  ili TOP 5 rezultata pretrage ovisi prvenstveno o konkurentskim stranicama, broju mjesečnih upit, i broju rezultata i još niz drugih bitnih faktora. Trošak koji se može pojaviti i koji je potreban kako bismo izvršili uspješnu i kvalitetnu SEO optimizaciju je individualan i ovisi najviše o gore navedenim faktorima. Bitno je napomenuti da SEO optimizacija traje barem 60 do 90 dana, ali nakon toga je moguće da sadržite svoju poziciju narednih nekoliko godina ovisno o tržištu i kvaliteti seo optimizacije drugih konkurentskih stranica.

 

 

Početni troškovi za kvalitetnu i uspješnu SEO optimizacije se dijele na osnovi poduzetih koraka.

 

1 Korak: On page optimizacija

Dobiti će te od nas cjelovito izvješće aktivnosti koji morate poduzeti kako biste strukturu svoje cijelo ukupne web stranice učinili mjerljivima za tražilice prilikom pretraga. Točnim izmjenama sa uputama korak po korak što morate poduzeti da biste svoju web stranicu učinili mjestom koje će algoritmi poznatih svjetski tražilica vrlo visoko rangirati vas, za vama važnu ključnu riječ koju povezujete sa svojom djelatnošću. Ili jednostavnije, nama prepustite taj dio posla!

 

2 Korak: Off page optimizacija

Naj bitniji dio sam optimizacije jest vanjske aktivnosti po kojima će te povećati autoritet, relevantnost i page rang vaše web stranice. To su aktivnosti poput manje bitnih upisa u tražilice i direktorije, do više bitnih kao preporuke i vanjske poveznice na vašu web stranicu.

 

3 Korak: Održavanje te pozicije

Nakon 60 do 90 dana uspješne SEO optimizacije, i nakon što dođete u TOP10 ili TOP 5 rezultata pretrage na vama bitne ključne riječi, potrebno je održavati te pozciie povremenim dodatnim seo aktivnostima. U pravilu  kod nas preko 85% optimiziranih web stranica zadržava svoje pozicije i narednih nekoliko godina bez dodatnih troškova i ulaganja u seo optimizaciju. Ali po potrebi mi održavamo vaše pozicije bez dodatnih ili naknadnih plaćanja.

 

 

SEO optimizacija je i do 10 puta povoljnija od plaćenog oglašavanja, sa razlikom da će te nakon kvalitetne optimizacije imati dugoročne rezultate.

 

 

Troškovi SEO optimizacije:


  • Trošak on page SEO optimizacije jest u prosjeku od 49,90 do 249,90 kn + pdv (jednokratno za jednu ključnu riječ, ovisno o obujmu posla!).
  • Trošak analize ključne riječi, isplatljivosti optimizacije odabrane ključne riječi, analiza SEO konkurencije, analiza landing page-a, definiranje potrebnih SEO aktivnosti jest od 49,90 do 249,90 kn + pdv (jednokratno za jednu ključnu riječ, ovisno o obujmu posla!).
  • Trošak off page optimizacije ovisi o puno faktora koje treba unaprijed analizirati, ona se vrši na dnevnoj bazi i ona se stalno grade i razvijaju. Za konkretnu cijenu ili ponudu pošaljite nam upit na koju ključnu riječ ili frazu želite biti visoko pozicionirani na tražilicama i mi ćemo vam poslati konkretnu ponudu, kontaktirajte nas.
  • Trošak održavanja postignutih rezultata se vrši kvartalno, godišnje ili po potrebi. U pravilu su troškovi održavanja znatno niže od samog postupka seo optimizacije, ali također vrlo bitno je održavati vašu poziciju na tražilicama, ako smatrate da je isto potrebno kako biste bili još bolje rangirani od vaše konkurencije i imali još bolju poziciju dovoljno je da povremeno održavate svoju poziciju. U pravilu nakon naše seo optimizacije nećete imati potrebu za naknadnim seo aktvinsotima u narednih nekoliko godina, jer ćemo istu mi odrađivati za vas.

 

Koja je razlika između seo optimizacije TOP 10 i TOP 5?

Razlika je u postignutim pozicijama i CTR-u! Naravno što bolju poziciju imate unutar prirodnih rezultata pretrage to će te imati i veći CTR. Što veći CTR imate, to više ciljanih posjetitelja i klijenata će te generirati.

 

CTR – je omjer prikaza i klikova! Npr: Ako se vaša web stranica pojavljivala 6.500 puta prilikom pretraživanja Internet korisnika unutar google tražilice, a ostvarili ste ukupno 130 klikova onda to znači da je CTR bio:

CTR = klikova / pojavljivanja * 100

CTR = 130 / 6.500 * 100 = 2%

 

Tablica omjera pozicije i CTR-a:

CTR na 10 poziciju je od 1% do 2%

CTR na 9 poziciju je od 2% do 4%

CTR na 8 poziciju je od 4% do 7%

CTR na 7 poziciju je od 7% do 11%

CTR na 6 poziciju je od 11% do 15%

CTR na 5 do 1 poziciju je od 15% do 50%

 

Jasno je vidljivo da što bolju poziciju imate, automatski imate i veći CTR, time ujedno imate i više ciljanih posjetitelja/klikova. A što više posjetitelja imate, to više klijenata i kupaca možete dobiti nakon završene seo optimizacije na odabrane TOP 10 ili TOP 5 pozicije. Naravno cilj jest imati što bolju poziciju i što više klijenata. Možete krenuti sa TOP 10 seo optimizacijom, pa kasnije po potrebi TOP 5 optimizaciju. Ili odmah krenete sa TOP 5 optimizacijom. U pravilu je najbitnije da ste prisutni na prvoj stranici prirodnih rezultata pretrage. Jer većina ljudi koji nešto traže putem tražilica, uvijek gledaju samo prvu stranicu! Rijetko koja osoba ide na 2 ili 3 stranicu (10% do 20%).

 

Cezais - marketing rješenja svojim klijentima nudi profesionalne SEO usluge, temeljene na visokom standardu tehnologije. Trenutno u našoj ponudi vršimo SEO optimizaciju na strane ključne riječi (engleski) i (njemački) unutar Hrvatske ili u državi po vašem izboru. Po želji su moguće i optimizacije na Hrvatske ključne unutar Republike Hrvatske, ili druge ključne riječi za druge države Srbije, Slovenije, BiH...

Garantiramo vam da će te u samo 30 dana vidjeti prve rezultate, a nakon 90 dana da će te biti na prvoj stranici rezultatima pretrage u tako zvanih TOP 10  ili TOP 5 za vama odabrane ključne riječi.


Ako sa našim uslugama SEO optimizacije ne postignete rang između TOP 10 ili TOP 5 pozicija u prirodnim rezultatima pretrage (prva stranica rezultata) nakon proteklih 90 dana našeg rada i same seo optimizacije u prirodnim rezultatima tražilice za vama odabranu ključnu riječ, vračamo vam vaš novac.

 


 

 

Pogledajte koji su sve bitni elementi SEO optimizacije koje ćemo mi za vas odraditi!

 

elementi seo optimizacije

 
Live Chat
Tweet