Postepena seo optimizacija

 


Postepena seo optimizacija je idealna za sve one koje svoju web stranicu postepeno sa vremenom žele optimizirati za njima najvažnije ključne riječi.

Razlike između normalne seo optimizacije zapravo i nema, jedina razlika kod postepene jest što ista možda nešto duže traje, ali je zato financijski puno prihvatljivija i povoljnija u samom početku svih radova.

Važna stavka kod postepen seo optimizacije jest da se laganim koracima postepeno radi na vidljivosti i autoritetu stranice na a to predviđene ključne riječi koje u pravilu povezujete sa svojim poslovanje. Već nakon nekoliko mjeseci su uočljivi znatni pomaci unutar samih rezultata pretraga i broja ciljanih posjetitelja. Što duže se radi postepena seo optimizacija to bolje rezultate se time može i očekivati uz znatno veći broj posjetitelja koji su rezultat postepenog povećanja pozicija unutar prirodnih rezultata pretraga.

Ovisno o veličini vaše web stranice, i broj stranica (članaka ili artikala) na koje želite raditi postepenu seo optimizaciju, možete odabrati odgovarajući seo paket ovisno o vašim sadašnjim i budućim potrebama.

 

VRSTA PAKETA

BROJ STRANICA

CIJENA

START paket

10 do 20 str.

349,90 kn + pdv / mj.

GO paket

20 do 50 str.

599,90 kn + pdv / mj.

PRO paket

50 do 100 str.

1.149,90 kn + pdv / mj.

BUSINESS paket

100 do 200 str.

1.999,90 kn + pdv / mj.

ULTIMATIVE paket

200 do 500 str.

3.749,90 kn + pdv / mj.

XTREME paket

500 do 1000 str.

6.499,90 kn + pdv / mj.

Napomena: sve cijene su bez pdv-a na mjesečnoj bazi.

 

Za male i srednje web lokacije sa malim brojem stranica preporučujemo START i GO paket.

Za veće web lokacije sa više članaka/proizvoda preporučujemo PRO i BUSINESS PAKET.

Za portale preporučujemo ULTIMATIVE i XTREME paket.

 

Nakon što započnemo sa postepenom seo optimizacijom, prve rezultate su vidljivi već nakon samo dva do tri mjeseca, te nakon tog perioda možete bilježiti porast broj posjetitelja i prodaje. Bolji rezultati vidljivi su nakon 3 do 6 mjeseci, tada se već znatno jače osjeti i vidi razlika u posječenosti i prodaji. Nakon 6 do 12 mjeseci su rezultati na visokom rangu, i ostvarujete iznad prosječni broj ciljanih posjetitelja i prodaje! Najbolji rezultati i vrhunac postepene seo optimizacije se događa nakon jedne do dvije godine! Ovdje već možete očekivati da će te imati top pozicije za skoro sve vama najvažnije ključne riječi, što ujedno garantira i top rezultate i maksimalan broj ciljanih posjetitelja i prodaje.

Postepena seo optimizacija je obvezni element svake kvalitetne web lokacije, bez seo optimizacije vaša web lokacija je samo mrtvo uloženi kapital, jer ne generira posjetitelje, a vi nemate prodaju!

Dobar početak i dobre početne rezultate se mogu ostvariti već sa najmanjim paketom START paket. Kasnije kada uočite napredak i posao vam krene, lako se prebacite na bolji i veći paket.

 
Live Chat
Tweet