Trebate oglašavanje u drugim državama?

 

Kod internacionalnih oglašavanja se posebno izrađuje kampanja sa oglasnim materijalom posebno za potrebe stranih država u kojoj se želite oglašavati najčešće na Engleskom jeziku, naravno moguće je i internacionalno oglašavanje na Hrvatskom jeziku, ali u tom slučaju je vaše tržište samo one osobe koji poznavaju Hrvatski jezik.

 

Internacionalno oglašavanje preporučujemo tvrtkama koje imaju izvozne proizvode/usluge u određenim državama, isto tako preporučujemo i turističkim agencijama kao i hotelima, apartmanima, ili drugim ugostiteljskim hotelijerskim objektima koje žele privući strane posjetioce u vrijeme ljetne sezone ili cijelog godišnjeg doba. Također preporučujemo internacionalno oglašavanje tvrtkama koje uskoro planiraju plasirati svoje proizvode/usluge na tržištima drugih država. Online trgovinama kojima je Hrvatsko tržište malo imaju mogućnost upravo kroz internet medij putem online oglašavanja privući strane kupce, dobri primjeri za ovu vrstu djelatnosti su amazon i e-bay online trgovine koje zarađuju milijarde internet prodajom. Internacionalno oglašavanje je pogodno i za web portale koje žele povećati broj posjeta na svojim stranicama, ili za agencije koje prometuju nekretninama i traže strane kupce i investitore.


INTERNACIONALNO OGLAŠAVANJE

 

 

 

Sve navedene vrijednosti vrijede samo za izradu i vođenje marketinške kampanje u odabranoj državi uvećano za postotak u tablici na cjenik oglašavanja po zasebnim marketinškim kanalima. Cjenik možete pogledati klikom na ovaj link. Cjenik oglašavanja po kanalima x postotak% za odabranu državu.

Niste pronašli državu u kojoj se želite oglašavati jer je ista izvan Europe? Pošaljite nam upit, mi ćemo vam poslati ponudu za državu po vašem izboru, kontakt.

Želite kampanju na engleskom jeziku ali da uključuje sve navedene države u Europi i svijetu? Za oglašavanje u više država se troškovi izrade i vođenja kampanje uvećavaju za maksimalno 200%.

 
Live Chat
Tweet