GOOGLE MREŽA
175,00 kn + pdv
Izrada kampanje
Jednokratno
200,00 kn + pdv
Vođenje kampanje
od 750,00 kn + pdv
Marketinški budžet
GOOGLE TRAŽILICA
150,00 kn + pdv
Izrada kampanje
Jednokratno
200,00 kn + pdv
Vođenje kampanje
od 750,00 kn + pdv
Marketinški budžet
ETARGET MREŽA
125,00 kn + pdv
Izrada kampanje
Jednokratno
200,00 kn + pdv
Vođenje kampanje
od 750,00 kn + pdv
Marketinški budžet
FACEBOOK MREŽA
150,00 kn + pdv
Izrada kampanje
Jednokratno
200,00 kn + pdv
Vođenje kampanje
od 750,00 kn + pdv
Marketinški budžet
XCLAIM MREŽA
125,00 kn + pdv
Izrada kampanje
Jednokratno
200,00 kn + pdv
Vođenje kampanje
od 750,00 kn + pdv
Marketinški budžet

Oglašavanje na internetu putem zasebnih marketinških kanala

 

Imate mogućnost sami odabrati putem kojeg marketinškog kanala se želite oglašavati. Na ponudi imamo najpoznatije marketinške kanale u Hrvatskoj i široj regiji. Izrađujemo marketinške kampanje unutar 24 sata nakon vaše narudžbe. Sav posao od same analize vaših potreba, analiza ključnih riječi, pripreme, izrade kampanje, osmišljavanja koncepta pristupa određenoj publici, izrade oglasa, optimizacije i vođenja kampanje mi odrađujemo za vas. Jedino što vi morate učinit jest popuniti naš kratki upitnik od nekih 15 do 20 pitanja kojeg ćemo vam poslati putem emaila, pomoću kojeg ćemo saznati sve vaše bitne stavke i potrebe za oglašavanjem na internetu, i pomoću kojih ćemo naposljetku kreirati vašu marketinšku kampanju. Nakon što odgovorite na pitanja i pošaljete nam vaše odgovore, krećemo sa izradom vaše marketinške kampanje po vašim unaprijed određenim postavkama i željama koje ste unaprijed naveli prilikom ispunjavanja upitnika.

Nakon što pripremimo i izradimo sve elemente vaše kampanje, druga stvar koju vi još morate odraditi jest pregledati oglasne površine koje ćemo vam poslati putem emaila na vaš pregled. Uz oglase vam šaljemo i druge relevantne podatke vaše marketinške kampanje. Nakon što pregledate sve bitne parametre vaše kampanje i oglasne površine, po potrebi možemo dodati još neke izmjene ili izraditi druge po vašim željama. Nakon što odobrite sve postavke i oglasne površine krećemo sa javnom objavom vaše marketinške kampanje od onoga dana kada isto budete htjeli.

Posebne napomene:

  • Minimalno trajanje marketinške kampanje jest 48 sati, maksimalno nema ograničenja.
  • Plaćanje izrade i vođenja kampanje se vrši po ispostavi ponude ili predračuna.
  • Minimalni preporučeni marketinški budžet jest 1.000,00 kn + pdv.
  • Cijena klika ovisi o nekoliko faktora koje možete pronaći klikom na ovaj link cijena klika.
  • Nakon završetka kampanje šaljemo kratko izvješće tijeka kampanje sa drugim relevantnim podacima.

 

 

Opis usluga i proizvoda u cjeniku


Pod izradom i vođenjem kampanje se podrazumijevaju sve aktivnosti vezano uz: analizu vaših potreba i želja, analizu vašeg tržišta kojem se želite oglašavati, definiranje oglasnih površina, osmišljavanje koncepta pristupa, selekcije internetskih portala na kojima će se prikazivati vaši oglasi, definiranje bitnih čimbenika kao što su populacija kojoj želite da se vaši oglasi prikazuju - dob, spol, interesi i drugo. Pod izradom se podrazumijeva sva priprema marketinške kampanje,  kao što su grafički dizajn podešavanje alata i programa kao i samo programiranje marketinške kampanje po želji klijenta. Pod vođenjem kampanje se podrazumijeva aktivni vremenski period trajanja kampanje kojom mi upravljamo pod našim nadzorom i pod našom odgovornosti za naše klijente.

Izrada oglasnih površina podrazumijeva i: pripremu oglasnog materijala, izrada oglasnih površina po klijentovim željama ali unutar mogućnosti određenog oglasnog sučelja koji nam stoje na raspolaganju, pozicioniranje oglasnih površina unutar marketinške kampanje i druge aktivnosti. Pod izradom oglasnih površina se podrazumijeva i sama grafička izrada oglasa kao i modificiranje svih bitnih postavki kao što su veličine oglasnih površina, preusmjeravanja i postavljanja linkova na oglase, postavljanja tekstualnih poruka, ubacivanje slika proizvoda i usluga i drugih bitnih detalja svake oglasne površine. Pod izradom oglasa se ne podrazumijeva grafički dizajn vaših poslanih slika ili logotipa kako bi se isti uskladio sa ostatkom oglasnih površina, materijal koji želite unutar vaših oglasa morate sami pripremiti onako kao vi to želite, a mi ćemo iste integrirati.

Napomena: Svi oglasi se izrađuju unutar određenog nama dostupnog oglasnog sučelja medijskog partnera i marketinškog kanala.

Dodatna Napomena: Navedene cijene se odnose samo za Republiku Hrvatsku, za oglašavanje u drugim državama uvećava se cijena za određeni postotak. Za točnije informacije kliknite na, oglašavanje u drugim državama.

 

 

CPP (cijena po prikazu) - Definicija prikaza oglasa: Prikaz oglasa se dogodi onog trenutka kad se vaš oglas prikaže u web pregledniku zainteresiranog potencijalnog kupca/klijenta "posjetitelja". Klikom (pritiskom lijeve tipke na mišu) zainteresirani potencijalni kupac/klijent "posjetitelj" bit će preusmjeren na web stranicu vaše tvrtke gdje može saznati više o vašim proizvodima/uslugama/cijenama i drugim bitnim relevantnim informacijama vezane uz vašu tvrtku kao što su opis proizvoda/usluga, slike, kontakt podaci, sjedište tvrtke, prodajna mjesta i drugo.

Napomena: kod CPP-a plaćate samo onda kada se vaš oglas prikaže zainteresiranom potencijalnom kupcu/klijentu.


CPK (cijena po kliku) - Definicija klika: Klik na oglas se dogodi onog trenutka kad je zainteresirani potencijalni kupac/klijent "posjetitelj" s klikom (pritiskom lijeve tipke na mišu) uspješno preusmjeren na web stranicu vaše tvrtke gdje može saznati više o vašim proizvodima/uslugama/cijenama i drugim bitnim relevantnim informacijama vezane uz vašu tvrtku kao što su opisi proizvoda/usluga, slike, kontakt podaci, sjedište tvrtke, prodajna mjesta, i drugo.

Napomena: kod CPK-a plaćate samo onda kada zainteresirani potencijalni kupaca/klijent klikne na vaš oglas.

 
Live Chat
Tweet